Over ons

Meer over mijncosmetica.nl

en de Nederlandse Cosmetica Vereniging? 

 

Ontdek de wereld van cosmetica met Mijncosmetica.nl, het nieuwste initiatief van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV). Wij bieden een heldere en beknopte bron van objectieve informatie, gericht op feiten en wetenschap.

Waarom mijncosmetica.nl?

Cosmetica gaat verder dan make-up en parfum; het omvat ook alledaagse producten zoals tandpasta, scheerschuim, shampoo en deodorant. Daarom bieden wij een informatieve bron die toegankelijk is voor iedereen!

 

Op het internet en sociale media worden vaak verhalen verspreid die niet gebaseerd zijn op wetenschappelijke feiten. Mijncosmetica.nl is het antwoord op deze overvloed aan informatie. Ons platform voorziet in de groeiende vraag naar betrouwbare informatie door in te gaan op productieprocessen, het verstrekken van informatie over ingrediënten en het raadplegen van experts.

Over de NCV

Sinds 1950 zet de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) zich in voor veilige en duurzame cosmetica. We zijn de stem van de cosmeticabranche, zorgen dat belangen behartigd worden en informeren onze leden over de laatste wetten, regels en ontwikkelingen. Belangrijk: we verkopen geen producten. Onze missie is simpel – een gezonde en ethische cosmetica-industrie. Meer over de NCV lees je hier

Zit je toch nog met vragen?